top of page

Op ons kan je bouwen. Dankzij ons jarenlange werkervaring in ons eigen vakgebied verzamelden we heel wat kennis over vloeren en de professionele plaatsing ervan.

Tegelarchitect - Ekkow Photography -81.jpg
Tegelarchitect - Ekkow Photography -93.jpg

Ons verhaal

Tegelarchitecte Eveline

“Voor mij gaat het allemaal veel verder
dan het materiaal zelf. Ik denk eerder conceptueel. Je vertelt mij over je woning, over waar je naartoe wil en ik ga op zoek naar het gepaste materiaal. Dan begin ik mijn speurtocht naar originele vloerbekledingen die moeilijker te vinden zijn. Want ook dat is een vraag die ik mij soms stel: waarom kiest iedereen altijd hetzelfde? Ik wil mijn klanten iets aanbieden dat niemand anders heeft. Iets dat helemaal op maat is van hun verhaal, zodat het perfect klopt met de rest van het interieur".

Plaatser Patrick

"Ik ben al meer dan 25 jaar zelfstandige aannemer in tegelwerken voor binnen- en buitenafwerkingen. Eveneens gespecialiseerd in schadevrije vloeren. Plaatsing van tegels en patronen vragen vakmanschap. Het resultaat van dat vakmanschap is ongeëvenaard mooi.”

Aanbod

Maatwerk terrazzo

“Ik ben gefascineerd door terrazzo, Noem het gerust een specialiteit. We maken het materiaal in zoveel kleuren, vormen en combinaties als je maar kan bedenken. Daarvoor werk ik overigens samen met een Italiaanse ambachtsman in de buurt die terrazzo nog op de traditionele manier verwerkt".

Parket & Vinyl

"Meestappen in een verhaal en iets moois en betekenisvols creëren, liefst op een atypische manier. Parket in verschillende vormen, van hand gekrabd tot visgraat- of hexagoonparket". Ik ben perfectionistisch, geen enkel detail ontgaat me. Elk type materiaal waarmee ik werk, wil ik immers door en door kennen. Zo combineer ik vaak ook vinyl met een stukje hout".

Handgemaakte tegels

"Oude gesmoorde of geglazuurde tegeltjes bijvoorbeeld vind ik magnifiek. Of die rode terracottategels die je vroeger overal in de spaghettihuizen zag. Die zijn toch ronduit fantastisch? Haal ze uit hun klassieke context, plaats ze in een nieuwe setting en omgeef ze met het juiste behang, originele gordijnen, een stukje hout of leder en plots heb je een compleet nieuw verhaal.”

Parket

"Mensen komen naar mij omdat ze op zoek zijn naar dingen die ze nergens anders kunnen vinden. Ze vertellen me hun ideeën, waarop ik naar het gepaste materiaal speur. Daarin schuilt mijn grootste kracht, denk ik: het uitwerken van een totaalidee en een verhaal waarin ik de klant meeneem. Ze zoeken een creatieve partner die hun concept begrijpt, met hen meedenkt en tegelijkertijd out of the box durft te denken. En dat doe ik met heel veel plezier”.

bottom of page